r

Duurzaam

Bergen Energie is in combinatie met ‘om|nieuwe energie’ één van de schoonste energieleveranciers van Nederland.

We leveren stroom die is opgewekt in duurzame productie-installaties zoals Zonneweide Bergen en windmolens van Kennemerwind. Gas leveren we zoals je gewend bent van je huidige energieleverancier. Het gas is vergroend door CO2 compensatie met de bouw van windmolens in India. Deze leveren lokale werkgelegenheid en duurzame energie in de textielindustrie.

Coöperatief

Coöperatie Bergen Energie is één van de 35 energiecoöperaties in Nederland die samen het energiebedrijf ‘om|nieuwe energie’ hebben opgericht. Dus niet alleen de productie maar ook de levering van energie is nu coöperatief georganiseerd door burgers. Met elkaar zijn we eigenaar van de gehele keten.

Lokaal

Iedereen, elk gezin en elk bedrijf kan klant worden. Lidmaatschap van de coöperatie is niet vereist. Door klant te worden van de nieuwe energiemaatschappij ‘om | nieuwe energie’ via Bergen Energie versterk je de lokale economie en doe je dicht bij huis mee aan de energietransitie.

Voordelig

De prijsstelling voor groene stroom en gas van ‘om|nieuwe energie’ is concurrerend met die van de grote energiemaatschappijen. Wij zijn geen prijsvechter maar leveren de energie wel zo voordelig mogelijk aan onze klanten. In de toekomst zal dit nog beter uitpakken omdat de coöperatieve beweging groeit.

Eigen

Burgers aan het roer! Dit betekent dat we steeds minder afhankelijk worden van de grote traditionele marktpartijen. In Nederland hebben al meer dan 4.500 gezinnen en bedrijven gekozen voor ‘om|nieuwe energie’ als energieleverancier via een lokale energiecoöperatie.

Vragen over aanmelding

Het kantoor van ‘om|nieuwe energie’ is te bereiken onder nummer 0222760044. De medewerkers van Bergen Energie zijn bereikbaar via info@bergenenergie of 06 53819908.

r